Malaika Cotton väljer WooCommerce och WordPress

In E-handel, Nyheter, WooCommerce, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

WordPress-fokuserade Goldlife är klara med en ny produktion till Malaika Cotton som säljer kläder, smycken, accessoarer och heminredning med egen tillverkning i Kenya utan mellanhänder. Uppdraget var att skapa högt mobilanpassad webbshop med en enkel process från köp till check out för klädmärket. Butiken ska i första hand vara anpassad för mobilen men även för t ex att bläddrar igenom kollektioner på olika iPads. Utöveer WordPress CMS används WooCommerce e-handel, Mailchimp marketing automation, Klarna checkout och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon