Mälardalens högskola kastar ut Polopoly, väljer SiteVision CMS

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Mälardalens högskola blir en av de sista svenska offentlig sektor kunderna som överger en tyngre Polopoly java-CMS installation. SiteVision berättar att under hösten har Mälardalens högskola avslutat en upphandling som ledde till att SiteVision CMS valdes ut för den kommande moln- och webbsatsningen på MDH.se. MDH erbjuder kurser och program inom ekonomi, hälsa, teknik och utbildning till över 15 000 studenter. Den nya lösningen ska hjälpa till att bättre möta befintliga och framtida studenter. Den nya webbplatsen...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon