Malung, SiteVision Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision

Malung-Sälens kommun live på SiteVision CMS

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Malung-Sälens kommun, är en av alla de svenska kommuner som lagt sig på en javabaserad SiteVision 3 CMS. Novemberlanseringen utfördes av Limepark och är en responsiv historia. Den nya sajten är en "klassisk" komumn-SiteVision med taggar, liten manuell carousel, sök i topp och grafiskt aktuellistning på löpet. ReadSpeaker finns med samt en förteckning över "Populära sidor" med tydliga placeringar (!)....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Så lustigt, jag tyckte denna var en ganska oklassisk kommun-Sitevision med sticky meny i toppen, högermeny och ganska tydligt sökfokus på startsidan iaf. Dessutom trevligt med tydliga kontaktvägar i sidfoten både sociala och traditionella. Däremot är den kanske inte riktigt färdig för det verkar saknas innehåll här o där.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.