Många buggar i Drupal 7 från Sveriges Åkeriföretag

In Drupal by MKSE.com Redaktion Martin Edenström5 Comments

Sveriges Åkeriföretag med domänen Akeri.se har lanserat en ny webbplats i Drupal 7. Den har tagits fram av Awave.

Sveriges Åkeriföretag lanserar ny webbplats i Drupal 7

Den nya sajten ska ha mycket fokus på användarvänlighet och tillgänglighet (men får 95 W3C fel).

Awave har tidigare haft problem med kvalitet i sina Drupal 7-releaser och detta är tyvärr inget undantag.

Sajten sportar väldigt små typsnitt samt en rad med olika puffar med banners för olika delar av sajtinnehåll. Värre är att rena startside-länkar som ”kontakt” pekar fel (!) och vid medlemsregistrering landar besökare lätt på felsidor.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Storyblok delade just ut miljoner i cash till svenska teknikpartners, ny co-Creative 16 Mkr fond

En ny bokningsfunktion och medlemsinloggning ska ha utvecklats i projektet. Det ska även finnas ett integrerat Sveriges Åkeriföretags medarbetar intränat.

Sveriges Åkeriföretag är åkerinäringens branschorganisation och arbetar för en sund och lönsam utveckling av åkerinäringen. Sveriges Åkeriföretag är indelade i regioner med olika webbredaktörer.

http://www.akeri.se/sites/default/files/uploaded_images/sveriges-akeriforetag-logotyp.png

 

e-Spirit Forrester

 

Kommentarer

  1. Frågan är om det är Drupal 7 som innehåller buggar (som titeln antyder) eller på vilket sätt sajten är byggd med contrib/custom moduler?

  2. Tänk Heathrow Dreamliner branden. Vem bryr sig om Honeywell komponenter detaljer?

  3. Jag menar att titeln antyder att det är drupal 7 core som är buggigt. Det är nog inte drupal som är felet i detta fall.

  4. ”Många buggar i WordPress 3.5 från MKSE”
    Trots Martins höga svansföring och nedlåtande kommentarer om andras jobb så klarar inte hans egen sajt grundläggande W3C validering. Framsidan innehåller 74 fel som inte har rättats sedan releasen 2007. Sajten är helt oresponsiv, och totalt omodern. Nu är inte Martins jobb att programmera eller att framställa webbsidor, men han har mycket åsikter om andras jobb, och då borde man se till att städa den egna bakgården.

  5. Jag kommer inte ens in på Åkeri.se – Skämmes på en så dålig produktion.

Leave a Comment