Mangold Fondkommission bygger eget tema, väljer WordPress igen

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Mangold Fondkommission AB:s har släppt sin helt nya webbplats på WordPress CMS av Decision By Heart. Mangold erbjuder anpassade finansiella lösningar till företag, institutioner och privatpersoner och hanterar risker och transaktioner.

För 5,5 år sedan valde Mangold att köpa in en GNU-licensierad WordPress med ett färdigt theme kallat Select Themes Stockholm 1.7.1. En produktion, dock inte ett beslut, som sedan gick över i svenska Awaves webbförvaltning. Den mallen delade man med tusentals andra och den kostade då runt 550:- SEK (!). Men nu har Mangold fått till en egen webbproduktion.

Vi har mer på samma ämne:  Fastighetsbolaget byter namn, handlar upp nya digitala plattformar

På den nya webbplatsen[ppp_patron_only level=”1″ silent=”no”]presenteras finansiella tjänster genom de två segmenten Investment Banking (Corporate Finance, Emissioner, Certified Advisor, Mentor NGM, Qualified Advisor och Likviditetsgaranti) och Private Banking (Kapitalrådgivning, Värdepappershandel, Portföljförvaltning och Fondsparande).

Mangold Insight är Mangolds uppdragsanalystjänst. Mangold bevakar och skriver analyser på små och medelstora tillväxtbolag noterade på handelsplatserna Spotlight Stockmarket, NGM, Nasdaq First North Growth Market och Nasdaq Stockholm. Det finns en integration mot Cision som hämtar Mangolds publicerade pressreleaser och publicerar dessa direkt i nyhetsrummet på webbplatsen. Det finns vidare en integration mot Millistream för att hämta bolagsnyheter och börsdata kring de bolag Mangold bevakar.

Vi har mer på samma ämne:  Ålö köper in Pimcore PIM-lösning av C.A.G Ateles
[/ppp_patron_only]