Manpower och TRR tar Forefront till Premium

In Nyheter, Offshore development, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Forefront med tidigare EPiServeranställde Annika Jansson är stolta över att på kort tid nått EPiServer Premium status. En nivå som just nu 29 svenska företag (eller 102 världen över) innehar.Kunder som Trygghetsrådet (som tidigare jobbade med Sublime) samt uppdraget att få göra om delar av Manpower.se (Forefront ska ha utvecklat "sökfunktionen") har lett till nyrekryteringarna av 5 EPiServer-certifierade och att minimumnivåerna för Premium uppnåtts hos konsultbolaget. Men nya Manpower.se med delar på EPiServer lämnar en del att önska. I vanligt desktop...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.