EPiServer CMS 5 R2, EPiServer Composer, internetfabriken, Mark Red, Market.se Episerver, Licens, Microsoft .NET, Nyheter

Market.se på EPiServer CMS 5 R2 med EPiServer Composer av Internetfabriken

In Episerver, Licens, Microsoft .NET, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Andreas Ek på Internetfabriken hälsar att Market.se gått live på en ny EPiServer CMS 5 R2 med X3, eller EPiServer Composer som det numera heter. Designen fick mig att tänka på Dan Nilssons nya Ehandel.se. En webbshop ska "öppna om några dagar". Det finns även en Plus-sektion som är en del lagd under abonnemang. Inget community men det möjligheten att kommentera nyheter finns. Update: Mark Red har varit inblandade och designansvariga, förtydligar Anders Runhem. De...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa all information och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of Martin's Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Det stämmer, Internetfabriken har inte tagit fram koncept och design till Market.se.
    Market baseras på samma teknikplatta som Icakuriren, Hus&Hem, Kattisoco, mfl webbar vilket i sig är en spännande lösning.

  2. Det stämmer, Internetfabriken har inte tagit fram koncept och design till Market.se.
    Market baseras på samma teknikplatta som Icakuriren, Hus&Hem, Kattisoco, mfl webbar vilket i sig är en spännande lösning.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.