Mashery ger alla ett öppet API

In litium, Nyheter, Optimizely/Episerver, Polopoly Atex, Sociala media / web2.0 by edenstrom3 Comments

Mashery är ett gäng som fokuserat på ge contentföretag och webbtjänster öppna API. En traditionell sajt erbjuds  öppna upp sitt API så att privata utvecklare och företag får tillgång till källkod. Dessa kan sedan utveckla vad de vill och innehållsleverantören riskerar inte att bli akterseglat av öppna källkodsalternativ. Mashery’s mest använda USP. Öppna API ger även möjligheter att skapa lösningar som inte ens contentleverantören själv skulle kunnat komma på. Senaste kunden är NYTimes (!). Andra kunder...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Mashery verkar vara en riktigt bra service som är helt rätt positionerade. Ingen startup och inget företag med självaktning kan ju vara utan ett API dessa dagar, men med mashery så slipper man fixa den grundläggande infrastrukturen som krävs för att driva ett API (statistik, api keys etc).

  2. Mashery verkar vara en riktigt bra service som är helt rätt positionerade. Ingen startup och inget företag med självaktning kan ju vara utan ett API dessa dagar, men med mashery så slipper man fixa den grundläggande infrastrukturen som krävs för att driva ett API (statistik, api keys etc).

  3. Mashery verkar vara en riktigt bra service som är helt rätt positionerade. Ingen startup och inget företag med självaktning kan ju vara utan ett API dessa dagar, men med mashery så slipper man fixa den grundläggande infrastrukturen som krävs för att driva ett API (statistik, api keys etc).

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.