Mashery ger alla ett öppet API

In litium, Nyheter, Optimizely/Episerver, Polopoly Atex, Sociala media / web2.0 by edenstrom3 Comments

Mashery är ett gäng som fokuserat på ge contentföretag och webbtjänster öppna API. En traditionell sajt erbjuds  öppna upp sitt API så att privata utvecklare och företag får tillgång till källkod. Dessa kan sedan utveckla vad de vill och innehållsleverantören riskerar inte att bli akterseglat av öppna källkodsalternativ. Mashery’s mest använda USP. Öppna API ger även möjligheter att skapa lösningar som inte ens contentleverantören själv skulle kunnat komma på. Senaste kunden är NYTimes (!). Andra kunder...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Mashery verkar vara en riktigt bra service som är helt rätt positionerade. Ingen startup och inget företag med självaktning kan ju vara utan ett API dessa dagar, men med mashery så slipper man fixa den grundläggande infrastrukturen som krävs för att driva ett API (statistik, api keys etc).

  2. Mashery verkar vara en riktigt bra service som är helt rätt positionerade. Ingen startup och inget företag med självaktning kan ju vara utan ett API dessa dagar, men med mashery så slipper man fixa den grundläggande infrastrukturen som krävs för att driva ett API (statistik, api keys etc).

  3. Mashery verkar vara en riktigt bra service som är helt rätt positionerade. Ingen startup och inget företag med självaktning kan ju vara utan ett API dessa dagar, men med mashery så slipper man fixa den grundläggande infrastrukturen som krävs för att driva ett API (statistik, api keys etc).

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.