Mateus handlar upp Sitoo för unified commerce

In Centra, Headless / Decoupled CMS, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Mateus är senaste kunden in på Sitoo omnikanalstöd. De adderar därmed lösningen till sin nya Centra headless commerce de valde ut i september 2020. Ett projekt som e-handelskonsulterna på Made People kört sedan flera år tillbaka. Andreas Anderberg hör av sig till MKSE.com och uppdaterar med att: " - Mateus är en kund till oss på Made People sedan något år tillbaka och vi har byggt Mateus nuvarande e-handel, på Centraplattformen. Denna gick live i aug/sep...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon