Matilda FoodTech väljer Webflow no-code och Stormfors

In Nyheter, Övriga / Custom CMS, Webflow by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Matilda FoodTech är ett snabbväxande foodtech-bolag som hjälper sina kunder med alla steg i att ställa mat på bordet. Matilda FoodTech arbetar med kunder som landsting, kommuner, försvarsmakten och större bolag. Kunder till bolaget ska kunna få ner kostnader vid inköp, säkerställa ekologisk hantering, minimera utsläpp, effektivisera hantering och minska matsvinn genom att ha en bättre övergripande kontroll på alla steg i processen. All data kan hanteras centralt från inköp av råvaror till transporter, lagring, tillagning och avfallshantering.

Stormfors fick i uppdrag att bygga en multispråk och multiregion webbplats som täcker in Matilda FoodTech’s samtliga marknader i Skandinavien och Europa. Bolaget växer delvis genom en initial sammanslagning och genom flera nya förvärv. I ryggen har Matilda vencap-aktörerna Monterro.

” – Det är jättekul att arbeta med Matilda FoodTech, delvis för att många hos Matilda är engagerade i kommunikationen och att Matilda satsar på Webflow och NoCode. FoodTech industrin digitaliserar gamla branscher och sektorn växer med stormsteg. På Storfors älskar vi kunder som vill ligga i framkant och ger oss mycket kreativ frihet. Vi har itererat projektet i flera omgångar då Matilda är i ständig förändring genom förvärv och intåg på nya marknader.”

Säger Fredric Örup, VD Stormfors.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  El Taco Truck satsar digitalt med nytt utbud, har Webflow no-code och Mailchimp Marketing Automation