MAX IV öppnar upp Alfresco, Drupal och WordPress

In Alfresco, Drupal, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Valtech står bakom MAX IVs nya digitala identitet. En Twitter Bootstrapad WordPress lösning med integrerad Alfresco ECM. För tillgänglighet finns även Browse Aloud installerat. Medarbetarsektionen är däremot byggd i Drupal. Drupal används friskt hos LU.se, vars miljö som tidigare MAX IV återfanns inom. MAX IV-laboratoriet är ett svenskt nationellt laboratorium för kärnfysik, acceleratorfysik och forskning med hjälp av synkrotronljus....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.