McDonalds öppnar Tictail e-handel

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Det blir allt fler namnkunniga kunderna som väljer att snabbt konfigurera och kasta upp en enklare Tictail SaaS e-handel.

McDonalds har inför sin, i TV och print mycket väl marknadsförda, skid-VM satsning även valt att sälja trikåerna som åkarna visar upp sig i. Detta i en Tictail handel kallad BigMacShop.se. Den återfinns främst på URL:en men exponeras inte speciellt stort i övrigt på Mcdonalds.se. Inte mer än att besökaren via länk på en kampanjsida sedan kan nå en underliggande länk där shoppen länkas ut. Det syns att Tictail är något mer temporärt och kampanjbetonat i detta fall.

Som MKSE tidigare skrivit om använder sig Mcdonalds.se av en Adobe AEM lösning och man tittar även på större, egna svenska e-handelsprojekt.

Kanske får vi veta mer om det när Kajsa Dahlberg Head of Media & Digital, McDonald’s Sweden talar på Webbdagarna Stockholm senare i mars.

Kajsa Dahlberg

0:-
kostar burgartrikåerna
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Apotektet envisas med Metaverse trots tekniska utmaningar, McDonald's väljer Roblox

Leave a Comment