Mediamarkt tar in Webcollage, minskar behov av lokal content-produktion

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Webcollage har varit med i 18 år och producerat innehållshanteringsmotorer av olika slag. Men det New York baserade bolaget har på senare tid fått en boost i egna plattformarna Webcollage Mosaic och Webcollage Content Publisher. Svenska Mediamarkt är en av de nya kunderna som lagom till Black Friday och Cyber Monday ökade egna produktsidornas content-flöde med autogenererat produktinnehåll från plattformen. Webcollage är lite av vad PSD2 är för bankerna, fast här skrapas webbcontent upp och anpassas för alla...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon