Medievärlden satsar vidare på Rails

In Drupal, Headless / Decoupled CMS, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Per Sandström från Kollegorna hör av sig och berättar att de är klara med några uppdateringar för den paywallade premiumtjänsten av Medievärlden. Nya Medievärlden Premium har fått ny funktionalitet och ett nytt syfte. Även plattformen är ny, från fjolårets Rails/Drupal pratar man nu bara Ruby on Rails 4. Driften återfinns på Heroku med support av Redis, Postgresql och Cloudinary.Dagens lösning ska vara större och innehåller ett högre publiceringstempo samt erbjuder fler typer av innehåll än tidigare i form av rapporter,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.