Metro lägger 490:- på ny ehandels-plattform, kallas viktigt framtida intäktsben

In Check out/Kassasystem, E-handel, Nyheter, WooCommerce, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Metro är inne på gratisplattformen WordPress och WooCommerce då de idag lanserar nya initiativet Inmycorner.se. Men på mjukvaran har man inte direkt storspenderat. Allt landar på design, struktur och gränssnittskod från öppna ehandelstemat Atelier eCommerce Theme. Som idag kostar 59 dollar, motsvarande runt 490:- SEK. Metro har för vana att utveckla både enklare uppgifter internt och lägga ut annat på mindre webbyråer i Stockholm. På det prisvärda ehandelstemat ska 15 skandinaviska designers och återförsäljare från och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon