Metro.se satsar på WordPress för nya sajten

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Det blev en WordPress när Metro avtäcker nya storsatsningen metromode.se med en speciell ny, satsning på mode för män. Därmed övergavs det centrala valet av Roxen Editorial CMS som fortfarande driver Metro.se. Sajten har en fixerad footer med blogglistningar (med profilbild) samt några listor kring popularitet och senaste nytt-listning från Metro.se. Metro designade om med responsivt nytt tema för 18 månader sedan och sysselsätter ett gäng internt för detta. Det är annars relativt skralt med webbreleaser...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment