Middagsfrid släppt på WordPress av Designstationen

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Middagsfrid, med vitala kanalen Middagsfrid.se, valde WordPress CMS 3 av Jonas Möllers Designstationen i Järfälla. Härligt att se en "rejäl" WordPress-release med egna WP-temat Middagsfrid 2.5. MKSE.com favoriten Vimeo används också för strömmande media. Det har tagits fram grafiska polls och en expanderbar footer med sitemap. Stor Nyhetsbrev-anmälan och en designtweakad Facebook social plugin (äntligen!). Bra jobbat, Designstationen. Gedigen release. Trist att kundernas beställningsinfo på minasidor fortfarande ligger kvar på samma, ganska sugiga .NET-hopkok som den...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment