Midnattsloppet använder sig av E37 för ny e-handel

In E-handel, E37 E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

När Midnattsloppet gick av stapeln under den gångna helgen var det en E37 Triton som driftade den digitala lösningen. De senaste åren ska Midnattsloppet använt E37 för försäljning av värdekoder till de företagskunder som erbjuder anställda att springa loppet. Så även i år.

” – Under 2017 letade vi efter en e-handel som kunde effektivisera vår försäljning av värdekoder och automatisera den digitala leveransen. Med E37s smarta e-handelslösning har vi fått en webbshop som ger både oss och våra företagskunder en enkel hantering av värdekoder för anmälan till alla våra lopp.”

Säger Göran Söderstam, Midnattsloppet Nordic AB. Efter genomförd order i webbshopen skickas de unika värdekoderna ut till beställaren. Nytt för i år är att även en finsk version har lagts till.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Askås e-handel ökar, en av få som inte vill sälja

Midnattsloppet är Nordens största löplopp på distansen 10 km, som arrangeras i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingfors under sensommaren.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss