Milagro bakom Teknikföretagens nya EPiServer webbplats och intranät

In Extranät / Portaler, Intranät, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Milagro har släppt en ny EPiServer CMS 5 för Teknikföretagens webbplats samt intranät. Andra leverantörer är World Television, Nytta & Co och 25AH. Teknikföretagen representerar mer än 3400 teknikföretag inom områden som telekommunikation, metallindustri, elektronik, industrimaskiner, datateknik, elkraft, instrumentteknik, optik, bilar och transporter. Teknikföretagen låg tidigare på "en kraftigt ombyggd, omgjord och modifierad EPiServer 4 plattform. Den höll inte längre måttet". Skalbarhet, Stabilitet och Sökbarhet har varit i fokus. Ett webpart ramverk som ger redaktörerna fria...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment