Miljardbolag tar in byrån 24HR för att äntligen digitalisera folkbok i Kubernetes med PWA

In Cloud / Förvaltning, Nyheter, PWA by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Malmöbyrån 24HR berättar för MKSE.com att de i maj jobbat på med att digitalisera en anrik bondepraktika. Malmödoldisen Gullviks omsätter strax under miljarden 2020/2021 och vill nu digitalisera den egna, nästan 90-åriga publikationen Gullvikspraktikan. En folkbok.

”– Det är nu ett av våra stora projekt. Vi har haft en lång dialog med Gullviks om att digitalisera Gullvikspraktikan, men de har aldrig kommit till skott. Jag vet inte om pandemin spelade in, men nu har de beslutat att ta steget.”

Säger Mattias Fredriksson, kundansvarig på 24HR och projektledare över Gullviksprojektet. Det blir en cloudbaserad, Kubernetesdriven, API-first lösning, som körs som en PWA, liksom dagens med moderna ehandelsproduktioner. En folkbok är ett alster som historiskt skrevs och gavs ut för breda massor, i det här fallet bönder.

Gullvikspraktikan trycks i 8000 exemplar och används av lant- och skogsbrukare samt aktörer inom trädgårdsindustrin. Den innehåller information om exempelvis tillväxtstadier, ogräs och insekter, samt ger rekommendationer på hur de ska hanteras – bland annat med hjälp av Gullviks växtskyddsprodukter.

24HR jobbar idag även med Orkla, Mercedes-Benz, Resurs Bank, AWA, Skånemejerier och Hypergene.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Atos Medical lanserar internationell plattform med Marketing Automation på headless WordPress i Azure