Miljardbolaget inom trafikmiljö satsar på Episerver Commerce och PIM

In Nyheter, E-handel, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce, PIM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Ramudden har lanserat sin nya webbplats ramudden.se, byggd på Episerver Commerce Cloud och CMS med en numera klassisk inRiver PIM integration. De är inte ovanliga, de två i kombination (se vår PIM/DAM sektion för alla referenser de två delar, eller sök på kombon https://www.mkse.com/?s=episerver+inriver). Det finns även Google GTM och Amazon S3 CDN stöd.

Ramudden är en helhetsleverantör och konsult inom arbetsplatssäkerhet i trafikerade miljöer. Ramudden finns idag på ett 60-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Estland. Ramuddenkoncernen omsätter ca 1,2 miljarder per år och har ca 560 anställda.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Byrån tar helt över hos kunden, "driver hela e-handelsavdelningen"

Lansering på fler av dessa marknader ska vara att vänta inom kort och inför det sker ett fortsatt arbete av proaktiv och kontinuerlig förbättringar av kod och användarupplevelse, menar teamet bakom i ett uttalande. Knowit Experience står bakom utvecklingen av projektet.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Färre utbildningar, resor och mobiler när IT-konsulterna måste spara
⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss