Miljardindustribolaget släpper ny onlinenärvaro i flera steg

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Consid har släppt en ny digital närvaro åt bolaget Piab. Piab med 650 anställda utvecklar sedan 1951 automatisering inom grepp-, lyft- och flyttlösningar. Bolaget står för en mer automatiserad värld där inga resurser slösas bort och inga människor skadas. Omsättningen ligger på 1,5 miljarder SEK och det finns en global närvaro i mer än 100 länder. Sajten släpps i fler omgångar med en publik betarelease som först dyker upp för att driva in besökar- och kundfeedback....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon