Miljöpartiet MP.se byggs om från grunden

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Miljöpartiets kritiserade MP.se från 2006, ska byggas om från grunden av designbyrån Oktavilla. Nuvarande lösningen är en Custom CMS är skrivet i Microsoft .NET som redesignades av Paregos samt Sitec 2009. Sajten hackades även i mitten av 2011, vilket kan snabbat upp processen. - Miljöpartiet ska vara Sveriges mest öppna parti. Bloggen är ett steg på den vägen. Tillsammans med Oktavilla vill vi skapa en enkel, tillgänglig och modern webbplats, precis som vår politik är, säger...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.