Mio.se går live på sprillans ny Enferno e-handel

In Check out/Kassasystem, Featured, Övriga / Custom CMS, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Just i tid till den absoluta julköphetsen får inredningsvaruhuset Mio upp sitt nya, responsiva e-handelsprojekt som pågått under hela året. Det är en Enferno STORM e-handel som ligger bakom lösningen tillsammans med den vanligaste CMS-kopplingen för det systemet, N2.

Det är en modern lösning som har en central carousel, flikar med ”Kampanj”, ”Nyheter” och ”Tips” som tar en till produkter i fokus samt puffar med temabudskap samt en snyggt gjord ”kassa-shopping” (kuddar). Det har jobbats en del med en aktiv content-tanke, alla produkter på startsidan har jultema för stunden.

Vi har mer på samma ämne:  Valtech Radon ny kreativ partner till Essity

Men allt från dropdowns till varukorgsflöde blir nästan väl ”mobile first” designat. Det är väldigt stora drag i allt som syns för de som går in på en tablet eller större skärm. Att bygga mer med en ”adaptivt” utformad responsiv design, som verkligen presenteras med unik design per skärmstorlek, verkar inte varit aktuellt i Mio-fallet.

mio.se

Valtech har byggt all frontend, Enferno själva har jobbat med sin egen produkt.

Kommentarer

  1. Osynlig har gjort all design och front end. Bara en parantes.

Leave a Comment