Mio.se går live på sprillans ny Enferno e-handel

In E-handel system, Featured, Övriga / Custom CMS, Responsive Design / Mobilwebbby Martin Edenström4 Comments

Just i tid till den absoluta julköphetsen får inredningsvaruhuset Mio upp sitt nya, responsiva e-handelsprojekt som pågått under hela året. Det är en Enferno STORM e-handel som ligger bakom lösningen tillsammans med den vanligaste CMS-kopplingen för det systemet, N2.

Det är en modern lösning som har en central carousel, flikar med “Kampanj”, “Nyheter” och “Tips” som tar en till produkter i fokus samt puffar med temabudskap samt en snyggt gjord “kassa-shopping” (kuddar). Det har jobbats en del med en aktiv content-tanke, alla produkter på startsidan har jultema för stunden.

Fler artiklar om ämnet:  Heinekens startup e-handel gav ovärderliga insikter om mikroöl-trender och online-försäljning av öl

Men allt från dropdowns till varukorgsflöde blir nästan väl “mobile first” designat. Det är väldigt stora drag i allt som syns för de som går in på en tablet eller större skärm. Att bygga mer med en “adaptivt” utformad responsiv design, som verkligen presenteras med unik design per skärmstorlek, verkar inte varit aktuellt i Mio-fallet.

mio.se

Valtech har byggt all frontend, Enferno själva har jobbat med sin egen produkt.

Kommentarer

  1. Osynlig har gjort all design och front end. Bara en parantes.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.