MissWorld.se satsar på WordPress CMS

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Per Holknekts omtalade tidning missworld.se har släppts på magasinsveriges tidigare, men numera dissade, CMS of choice WordPress. Eget tema och en mängd olika fadningar fick releasen. En designad Twitter-feed har lagts till och det finns nyhetsbrev. MKSE.com gillar magasinkopplingen med den beskurna tidningsframsidan i toppkant. Ett fint sätt att koppla ihop magasin och webb. Magasinsverige har i Allers fall valt Drupal (85 WP-sajter kastades ut) och i Egmonts satsar de 100% på EPiServer. WordPress firade även 3.4... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Beslutsstöd, projektledning och affärsutveckling (digitalt) av Tommie Nordholm på A Pretty Different Factory (http://www.apdf.se). Vidare tog jag in Wildhorse Creative för utveckling.

    Drupal fanns med i mina tankar tidigt då jag arbetat mycket med båda plattformarna, något som även var en av anledningarna till att personerna bakom det nya magasinet valde mig som huvudleverantör. Dock så fanns det en mängd variabler som pratade för WordPress fördel i just detta projekt, både sett till vad som nu släpptes och de diskussioner och framtida utveckling som förts sedan tidningen inte hade sett dagens ljus.

Leave a Comment