MissWorld.se satsar på WordPress CMS

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Per Holknekts omtalade tidning missworld.se har släppts på magasinsveriges tidigare, men numera dissade, CMS of choice WordPress. Eget tema och en mängd olika fadningar fick releasen. En designad Twitter-feed har lagts till och det finns nyhetsbrev. MKSE.com gillar magasinkopplingen med den beskurna tidningsframsidan i toppkant. Ett fint sätt att koppla ihop magasin och webb. Magasinsverige har i Allers fall valt Drupal (85 WP-sajter kastades ut) och i Egmonts satsar de 100% på EPiServer. WordPress firade även 3.4...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa all information och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of Martin's Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Beslutsstöd, projektledning och affärsutveckling (digitalt) av Tommie Nordholm på A Pretty Different Factory (http://www.apdf.se). Vidare tog jag in Wildhorse Creative för utveckling.

    Drupal fanns med i mina tankar tidigt då jag arbetat mycket med båda plattformarna, något som även var en av anledningarna till att personerna bakom det nya magasinet valde mig som huvudleverantör. Dock så fanns det en mängd variabler som pratade för WordPress fördel i just detta projekt, både sett till vad som nu släpptes och de diskussioner och framtida utveckling som förts sedan tidningen inte hade sett dagens ljus.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.