MKSE Digital Excellence Awards: Byråerna med flest tävlingsbidrag

In CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Utöver den påtagliga inhouse-trenden med svenskt eller utländskt stöd från egna avdelningen så figurerar ett antal byråer och konsultverksamheter flera gånger inom årets MKSE Digital Excellence Awards 2017.Detta är de aktörer som sticker ut: Toppenår för NetReleations med hela sex releaser. Fler än t ex, i antal anställda mycket större, KnowIT som hade med fyra releaser i år. Consid ståtar med sina många bidrag inom offentlig sektor för sju nomineringar. 24HR hade ett fint år med hela fyra...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.