Möbeltillverkaren Unico Store tar fram ny digital och growth strategi med Consid

In E-handel, Nyheter, WooCommerce, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Möbeltillverkaren Unico Store har inlett ett nytt samarbete tillsammans med en nyupphandlad digitalleverantör i svenska Consid. Under onsdagen sjösätts ett nytt digitalprojekt med uppdateringar inom content marketing, olika typer av paid social, SEM, marketing automation/nyhetsbrev och mycket mer.

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

Unico är ett finskt familjeföretag som grundades 1994. Idag finns det runt 120 anställda och bolaget är en av Finlands största möbeltillverkare. Design och tillverkning sker på fyra olika möbelfabriker i Finland.

Unicostore.se är en WordPress CMS och WooCommerce e-commerce användare med Mailchimp stöd samt GTM analys och en Klarna Checkout PSP.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Consid fick i uppdrag att digitalisera och säkra upp kundresan för Bilprovningens 100 stationer
⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss