Modebolaget handlar upp svensk partner, siktar på miljarden

In E-handel, Nyheter, Shopify by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Modebolaget Represent ska göra om sin nyvarande Shopify ehandel. Svenska Grebban berättar de har valts ut av Represent som deras nya designbyrå för kommande e-handelslösning. Represent är ett brittiskt lyxigt streetwear-märke som grundades 2011 av bröderna George och Mike Heaton.

0 mkr
pund omsätts idag
AD:  

Få ovärderliga råd och kunskap inom området. Öppna upp ett MKSE.com expert online videosamtal på några minuter. Skaffa ett MKSE 🔭 Premium konto idag. En del av MKSE Patreon medlemskapet. Experutvärdering, personligt stöd plattformsval, intel/databastillgång och rådgivning längs med vägen.

” – På Represent är evolution en ständig process med förändring och progress. Vi befinner oss i en kontinuerlig cykel av att söka efter nya idéer för att förnya och tänja på gränser över olika beröringspunkter. Samarbetet med Grebban som erbjuder sitt unika perspektiv på design och art direction var ett partnerskap det var vettigt – vi är glada över att se våra nya visioner komma till liv.”

Säger Ricky Jennings, chef för e-handel på Represent. Varumärkets intäkter översteg 80 miljoner pund 2023, de mesta via online. Represent lanserade nyligen sin första permanenta offline flaggskeppsbutik i LA.

Beställarstöd inom martech, e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss

    MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Tom Brady och Nobull öppnar upp Shopify