Moderaterna adderar ny app till WordPress med Membercare

In Android, iPhone, Nyheter, Offentlig sektor, Open source PHP, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

HiQ fick i uppdrag av Moderaterna att utveckla den nya app som partiet ska använda i sin kampanj inför EU-valet. Appen ska främst användas av kampanjarbetare till att registrera vilka samtal som förs.

0 år
sedan gick man tillbaka till egenutvecklat
AD:  

Få ovärderliga råd och kunskap inom området. Öppna upp ett MKSE.com expert online videosamtal på några minuter. Skaffa ett MKSE 🔭 Premium konto idag. En del av MKSE Patreon medlemskapet. Experutvärdering, personligt stöd plattformsval, intel/databastillgång och rådgivning längs med vägen.

” – Samtalskampanjen är viktig för oss. Det är typ vi och Socialdemokraterna som ägnar sig åt dörrknackning. Det har vi hållit på med länge.”

Säger Moderaternas kommunikationschef Martin Borgs till DagensOpinion. Moderaterna utvecklade en egen app till riksdagsvalen 2014 och 2018 och använde proprietära Ecanvasser i riksdagsvalet 2022. Men då tröskeln var hög att få lokalföreningar att börja använda Ecanvasser. går man mot eget igen. Moderaterna har idag en pilotversion ute på ett 40-tal lokalföreningar. Appen heter ”Valvind”.

Moderaterna.se är en WordPress produktion med medlemssektion på en inhyrd Membercare. En populär tjänst utvecklad specifikt för medlemsstyrda organisationer.

Beställarstöd inom martech, e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss

    MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  AcadeMedia släpper nytt på WordPress