Moderaterna med Moderat.se väljer Drupal CMS

In Drupal, Featured, Nyheter, Open source PHP by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Som MKSE.com tidigare kunnat berätta väljer Moderaterna bort litium CMS för moderat.se. Och det blir inte längre ett .NET-val eller samma CMS som Juholts Socialdemokraterna.se. Det blir en open source Drupal CMS 7 levererad av NodeOne (koncept, design och utveckling). Moderata Samlingspartiet ser Drupal som "andra generationens publiceringsverktyg" (förklaras ej närmare) och Martin Karlsson, Moderaternas projektledare säger vidare: "- Den nya sajten kommer ge oss möjligthet att pröva nya vägar för kommunikation med väljare." I riksdagsparti-genomgången...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment