Moderaterna öppnar e-handel i PHP

In Check out/Kassasystem, Drupal, Gratis, Nyheter, Open source PHP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Moderaternas resa in i PHP-land har börjat. Istället för utkastade litium e-handel blev det en Opencart PHP-ecommerce när nya shop.moderat.se släpptes. E-handeln, mest en pastisch, säljer t-shirts och bärkassar. Dock har den försetts med webfonts, registreringsfri handel, orderhistorik och en nyhetsbrevsprenumeration integrerad på ett bra sätt. Sedan tidigare har brukspartiet Moderaterna valt Drupal 7 för sin kommande Moderat.se....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.