Modernare CMS-jämförelser med CMSharbor

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Äntligen har utdaterade CMSMatrix.org fått konkurrens i betydligt fräschare, mer användarvänliga och uppdaterade CMSharbor.com. CMSharbor från 2012 listar de största CMS:en på marknaden och erbjuder även den CMS-jämförelse med checkboxar. Sajten möjliggör för användare att lägga till egenhändigt skapat material som omdömen och betyg. Även om det långt ifrån finns material för varje produkt här ännu. Skapar användarna konton får de spara omdömen och generera egna reviews....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Den där hamnen verkar ju inte vara det minsta intressant. Det vimlar av felaktiga uppgifter och obskyra betal-cms har femstjärniga recensioner från  deras säljare medan de största systemen är helt anonyma. Behövs mycket crowdsourcing innan det där flyger.

  2. Som jag skrev på Twitter tidigare; vilken fullkomligt värdelös tjänst.

    Tabelljämförelser med ja/nej på aspekter som “Geolocation” eller “Analytics/Statistics”? Verkligen? Och när en plattform som WordPress rankar 5 av 5 på Extensibility – då vet man att det är dags att surfa vidare.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.