Modernare CMS-jämförelser med CMSharbor

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Äntligen har utdaterade CMSMatrix.org fått konkurrens i betydligt fräschare, mer användarvänliga och uppdaterade CMSharbor.com. CMSharbor från 2012 listar de största CMS:en på marknaden och erbjuder även den CMS-jämförelse med checkboxar. Sajten möjliggör för användare att lägga till egenhändigt skapat material som omdömen och betyg. Även om det långt ifrån finns material för varje produkt här ännu. Skapar användarna konton får de spara omdömen och generera egna reviews....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Den där hamnen verkar ju inte vara det minsta intressant. Det vimlar av felaktiga uppgifter och obskyra betal-cms har femstjärniga recensioner från  deras säljare medan de största systemen är helt anonyma. Behövs mycket crowdsourcing innan det där flyger.

  2. Som jag skrev på Twitter tidigare; vilken fullkomligt värdelös tjänst.

    Tabelljämförelser med ja/nej på aspekter som ”Geolocation” eller ”Analytics/Statistics”? Verkligen? Och när en plattform som WordPress rankar 5 av 5 på Extensibility – då vet man att det är dags att surfa vidare.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.