Modulär uppbyggnad i nya Golf.se gör vardagen enklare för golfsverige

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

När nästan hela gamla gardet som uppskattade segling på EPiServer är borta så kanske golf kan ta över? Nya Golf.se ligger kvar på plattformen och har öppnat upp i ny skrud, med ny funktionalitet och partner. Det är numera Meridium och Burro som står bakom EPiServer 9 lanseringen. Meridium som, sedan de topprekryterade från Sogeti, tagit över kundcase efter kundcase från samma leverantör. Så även i detta fall.

På nya golf.se hittar besökaren information om utbildningar, statistik, undersökningar, servicefunktioner och svar på hur man börjar spela golf samt de vanligaste frågorna kring regler och handicap. Stort fokus har lagts på att förbättra arbetet för redaktörerna. Hela webbplatsen är modulärt upplagd med EPiServer Blocks för att göra det enkelt för redaktörerna att skapa ”levande” sidor.

Sajten har en splash med målgruppsingångar, en trespaltsuppbyggnad med olika innehåll, communitydelen Min Golf samt större sökfält i topp samt en högerställd, utfällbar meny. Det finns Crazy egg, New Relic och GA analys.

”– Vi vill på nya golf.se lyfta fram det material som gör vardagen lättare för golfledare, de som arbetar på golfklubbar och anläggningar, samt andra personer som helt enkelt behöver eller vill veta vad som sker inom den stora verksamhet som finns i Golfsverige.”

Säger Ove Ellemark, chef för IT och digitala plattformar på Svenska Golfförbundet.

Team Meridium:
Maria Olsson, projektledare
Ylva Berghem, webbstrateg
Patrik Engberg, konceptutvecklare
Torbjörn Walther, webbutvecklare, tekniskt ansvarig
Kim Gunnarsson, webbutvecklare
Daniel Bäckelin, webbutvecklare
Johan Gustafsson, testledare och testare
Fredrik Anvin, AD
Cecilia Lagerquist, interaktionsdesigner
Jamil Khzam, designer
Patrik Lundborg, designer

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Svenska Golf-förbundet väljer Nimble Initiatives och Strife CMS

Leave a Comment