Mogul bakom Liber.se med skön startsida på EPiServer

In HCL Commerce, IBM, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström6 Comments

Update: Ingrid Eklund, marknadsansvarig på Mogul, tipsar om att Liber har nyligen lanserat sin nya webbplats www.liber.se. Projektteamets ambition ska ha varit att skapa en webbplats som är lätt att underhålla, lätt att publicera relevant information i och som gör det lätt för besökare att hitta det de söker. Känns det igen? Men startsidan vart hur som helst skönt designad med bl a en GIF-animation (!) och imagemap som leder till en mängd länkar på ett...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Mogul bakom Liber.se med skön startsida på EPiServer | Might Know Something Else -- Topsy.com

  2. Det var kul att se att de vågat sig på en riktigt originell startsida! Jag blev dock besviken när jag såg att det var en image map. Hur väl stämmer det med ambitionen att skapa en webbplats som är lätt att underhålla?

  3. Så här blir det när all Epiutveckling görs i Ukraina. finns knappt några andra än chefer som “jobbar med Epi” kvar på Mogul Sverige.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.