Mogul bakom Liber.se med skön startsida på EPiServer

In HCL Commerce, IBM, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström6 Comments

Update: Ingrid Eklund, marknadsansvarig på Mogul, tipsar om att Liber har nyligen lanserat sin nya webbplats www.liber.se. Projektteamets ambition ska ha varit att skapa en webbplats som är lätt att underhålla, lätt att publicera relevant information i och som gör det lätt för besökare att hitta det de söker. Känns det igen? Men startsidan vart hur som helst skönt designad med bl a en GIF-animation (!) och imagemap som leder till en mängd länkar på ett...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Mogul bakom Liber.se med skön startsida på EPiServer | Might Know Something Else -- Topsy.com

  2. Det var kul att se att de vågat sig på en riktigt originell startsida! Jag blev dock besviken när jag såg att det var en image map. Hur väl stämmer det med ambitionen att skapa en webbplats som är lätt att underhålla?

  3. Så här blir det när all Epiutveckling görs i Ukraina. finns knappt några andra än chefer som ”jobbar med Epi” kvar på Mogul Sverige.

Leave a Comment