Mogul släpper SalusAnsvar på EPiServer

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström5 Comments

Mogul (mest Escenic och Litium nuförtiden) släpper en ny EPiServer release, SalusAnsvar. Webbplatsen är målgruppsanpassad och ska tydligare visa företagets tjänster. Den är även integrerad mot "bakomliggande system" enligt beställare Marie NygrenBonnier. En AJAX-carousel utan steg, silhouetter som ska visa målgrupper, centralnavigering med målgrupps-färgkodning och en märklig cirkelnavigering som inte leder någonstans samt den sedvanliga breda toppnavigeringen och ytterligare en målgruppsuppdelning i form av Privatperson/Företag hittar vi där. Minst sagt många val för alla målgrupper. Mogul... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Måste säga att jag gillar det de gjorde för Skandiabanken och Nordnet bättre. Det är smidigt och bra med målgrupperna, men hela den där ”Utforska”-delen känns som om den hänger lite för sig själv. Och dropdown-menyn… Njae… Inte helt såld.

  2. Jo, jag jobbade då, och har inte något negativt att säga om dom. Det jag reagerade på var det som stod mellan raderna i ditt första inlägg, nämligen att ingen av de som jobbar kvar kan design/programmering.

Leave a Comment