Mogul släpper SalusAnsvar på EPiServer

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström5 Comments

Mogul (mest Escenic och Litium nuförtiden) släpper en ny EPiServer release, SalusAnsvar. Webbplatsen är målgruppsanpassad och ska tydligare visa företagets tjänster. Den är även integrerad mot ”bakomliggande system” enligt beställare Marie NygrenBonnier.

En AJAX-carousel utan steg, silhouetter som ska visa målgrupper, centralnavigering med målgrupps-färgkodning och en märklig cirkelnavigering som inte leder någonstans samt den sedvanliga breda toppnavigeringen och ytterligare en målgruppsuppdelning i form av Privatperson/Företag hittar vi där. Minst sagt många val för alla målgrupper.

Mogul står sedan tidigare bakom Medborgarskolan och Skandiabanken på EPiServer CMS.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Kungliga Operan handlar upp ny digitalpartner, datadrivet avgjorde

EPiServer själva har nyligen slutit avtal med Maths Waxins Coromatic om att bygga en fjärde datacenter för hosting.

Kommentarer

  1. Måste säga att jag gillar det de gjorde för Skandiabanken och Nordnet bättre. Det är smidigt och bra med målgrupperna, men hela den där ”Utforska”-delen känns som om den hänger lite för sig själv. Och dropdown-menyn… Njae… Inte helt såld.

  2. Jo, jag jobbade då, och har inte något negativt att säga om dom. Det jag reagerade på var det som stod mellan raderna i ditt första inlägg, nämligen att ingen av de som jobbar kvar kan design/programmering.

Leave a Comment