Mogul släpper SalusAnsvar på EPiServer

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström5 Comments

Mogul (mest Escenic och Litium nuförtiden) släpper en ny EPiServer release, SalusAnsvar. Webbplatsen är målgruppsanpassad och ska tydligare visa företagets tjänster. Den är även integrerad mot "bakomliggande system" enligt beställare Marie NygrenBonnier. En AJAX-carousel utan steg, silhouetter som ska visa målgrupper, centralnavigering med målgrupps-färgkodning och en märklig cirkelnavigering som inte leder någonstans samt den sedvanliga breda toppnavigeringen och ytterligare en målgruppsuppdelning i form av Privatperson/Företag hittar vi där. Minst sagt många val för alla målgrupper. Mogul...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Måste säga att jag gillar det de gjorde för Skandiabanken och Nordnet bättre. Det är smidigt och bra med målgrupperna, men hela den där “Utforska”-delen känns som om den hänger lite för sig själv. Och dropdown-menyn… Njae… Inte helt såld.

  2. Jo, jag jobbade då, och har inte något negativt att säga om dom. Det jag reagerade på var det som stod mellan raderna i ditt första inlägg, nämligen att ingen av de som jobbar kvar kan design/programmering.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.