Molnbaserat lasttest hett i EPiServerkretsar

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Polopoly Atex, TDD by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Lasttest verkar ligga på fleras läppar. Först drar Apica in miljonbelopp i riskkapital för andra året i rad (tredje vändan sedan 2007). Något som gör att de snabbt kunnat växa vidare och vidareutveckla ett förbättrat EPiServer, Azure cloud och Atex (Polopoly) stöd. Sedan blev Alexander Haneng från Making Waves inlägg om molnbaserade alternativet LoadStorm för EPiServer en av de mest lästa artiklarna i EPiServcer-kretsar i december månad. Där beskriver han hur man i GUI kan ställa...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Erfarenheter av http://loadimpact.com och Epi, någon?

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.