Mölnlycke Health Care live på EPiServer av Inuse, Sigma och Itiden

In Check out/Kassasystem, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Mölnlycke Health Care har gått live på en EPiServer CMS som även innehåller EPiServer Commerce kopplad till ett PIM.

Kunden är gammal, för fyra år sedan köpte de in EPiServer för första gången, då via Cordovan. Mölnlycke var nöjda med att fortsätta på EPiServer CMS. Detta då det fanns många editors världen runt som redan var utbildade.

Inuse med Lars Klarqvist berättar att det lagts ned mycket tid på att få en lasttålig sajt som laddar snabbt även i avlägsna delar i världen. 250 samtidiga användare testade för att nå svarstider under satta 4 sekunder. Detta ska klarats av med råge.

Förstudien inkluderade effektkartläggning där ett stort antal ledarintervjuer låg till grund. Det kombinerades med Mölnlyckes egna studier av användarnas behov.

Vi har mer på samma ämne:  Storm och Umbraco erbjuder Storefront molnbaserat e-handelpaket, uppe på bara veckor

Sajtens utformning hade fokus på kunskapsförmedling, för att skapa en helhetsbild av alla företagets produkter.

Sajten jobbar med en stor, grafisk carousel på startsidan (som återkommer på olika produktsidor), en 960.gs med Press&Media samt nyhetslistning, sök med auto-complete, en större sociala nätverks-puff och utvidgad sitemap i footer. En mängd språk stödjs, det finns RSS och e-mailprenumerationer och ”popular listningar” finns också. Samt Moogalover Player gratis videospelare.

Produktsidorna har e-handelslik hantering för specialister, egen sök samt ankar-lokaliserade produktkategorier och ett supportformulär i lightbox.

 

Inuse har stått för IA, design och projektledning. Itiden har utvecklat och Sigma har levererat ecommerce.

Kommentarer

  1. Förutom implementationen av EpiServer Commerce har också Sigma ansvarat för att vara kvalitetsgranskare och styrt arbetet med arkitektur och prestanda, bl a genom införande av CDN, optimering och tuning på serversidan, som cachning på flera nivåer, samt development guidelines för utvecklarna för att nå skalbarhet och prestanda i lösningen.

Leave a Comment