Morakniv optimerar online försäljning, nytt inRiver PIM till WooCommerce e-handel

In E-handel, Nyheter, PIM, WooCommerce, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Morakniv berättar att de valt att investera i sin hantering av produktinformation och ta fram ett nytt Inriver PIM. Det i projekt tillsammans med Ninetech i Karlstad. PIM:et ska sjösättas för att föra in alla data om Moraknivs produktet och därefter kunna optimera försäljning och marknadsföring i både analoga och digitala kanaler. Ninetechs uppdrag ska i korthet bestå av att i nära samarbete med Morakniv se över hur all produktinformation struktureras. Samt att utveckla och införa...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon