Morakniv optimerar online försäljning, nytt inRiver PIM till WooCommerce e-handel

In E-handel, Nyheter, PIM, WooCommerce, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Morakniv berättar att de valt att investera i sin hantering av produktinformation och ta fram ett nytt Inriver PIM. Det i projekt tillsammans med Ninetech i Karlstad.

PIM:et ska sjösättas för att föra in alla data om Moraknivs produktet och därefter kunna optimera försäljning och marknadsföring i både analoga och digitala kanaler. Ninetechs uppdrag ska i korthet bestå av att i nära samarbete med Morakniv se över hur all produktinformation struktureras. Samt att utveckla och införa det nya PIM-systemet.

Morakniv.se är även en WordPress-användare med integrerad WooCommerce e-handel. Just nu även med ett större ”bool(false)” felmeddelande visuellt i topp av sajten.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Nordiska Museet handlar upp ny webbpartner och plattform, skapar mer gedigen innehållsstrategi

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss