More Mobile Relations bakom Semper iPhone app med Drupal content

In Drupal, iPhone, Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

More Mobile Relations och NodeOne har släppt en Semper iPhone app som listar caféer, restauranger, affärer och aktiviteter som är barnvänliga enligt Semper. Med en "Services module"/JSON-RPC server implementation ska app'en hämta backend, user authentication, geo services och sök content levererat från en Drupal CMS. More Mobile Relations som står bakom iPhone app'ar för bl a Telia och avancerade mobilwebblösningar. More Mobile Relations har växt snabbt i skuggan av främst PR-gunstlingarna ApeGroup och är numera hela...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment