Motorcykelbolaget väljer SiteDirect e-handel

In E-handel, Nyheter, Sitedirect by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

SiteDirect har just släppt nya Motospeed.se e-handel med en integration mot affärssystemet Jeeves. MotoSpeed säljer tillbehör och trimutrustning till motorcyklar och bilar både via återförsäljare och direkt till kund. Företaget startades 1973.De har sedan 1997 haft en hemsida med möjlighet att beställa online enligt delägaren Christian Klarkner. Integrationen med Jeeves synkar bland annat ordrar, priser, kundinformation och lagersaldon mellan systemen. Information om nya och ändrade produkter förs över till SiteDirect-systemet där personalen kompletterar innehållet för webbplatsen innan de...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment