MTG.com går live på WordPress av Söderhavet

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Grannarna Söderhavet och Fröjd har slagit ihop sina påsar vid framtagandet av nya MTG.com för kunden med samma namn. Den nya WordPress satsningen har responsiv design och ska vara byggd för att vara lättanvänd och "visuellt slagkraftig". Beställde gjorde Matthew Hooper, kommunikationschef på MTG. Intervjuer och workshops har kartlagt behoven vilka sedan har översatts i bl a en ny innehållsstruktur. "– Webbplatsen är begriplig och tilltalande. Jag tycker den ger utrymme för de starkaste delarna ur identiteten."...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.