Nackademin startar utbildning för EPiServer utvecklare

In Drupal, Featured, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Nackademin har snappat upp att nästan samtliga elever från egna webbutbildningarna mycket snabbt får jobb som frontend-utvecklare eller backend-utvecklare. Oftast på olika webbyråer.

På webbprogrammens företagsdagar har det även varit tydligt med fulltecknat antal företag som ställer ut.

Nu använder de även termen ”EPiServer” i en av sina utbildningar. Det är en tidigare .NET-utbildning som nu går under namnet ”EPiServer-utvecklare” på Nackademin.

Den nya 1,5 års utbildningen säljs in obrutna kepsar i bildmaterialet samt copyn:

”Med din talang inom programmering söker du en fartfylld karriär med schysst lön och möjligheten till avancemang. Du skapar smarta lösningar för webb och digital kommunikation. Du kanske gillar design och är fantasifull men strukturerad.”

Om detta ytterligare tilltalar målgruppen återstår att se. Men ”EPiServer” är hur som helst det enda CMS som har gått namnge en kurs. I informationen för samma kurs påpekas dock att utbildningen går att utökas med Drupal, Umbraco, WordPress eller SharePoint CMS-kunskap för intresserade elever.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Ingemar Stenmark och Therese Johaug säljer kuddar på ny WooCoommerce och Klaviyo Marketing Automation

MKSE.com har tidigare skrivit om hur CMS kommer in i läroplanerna hos olika svenska universitet samt kursarrangörer.

Nackademin själva är på nya sajten nyblivna WordPress CMS-användare.

Kommentarer

  1. Den nya 1,5 års utbildningen säljs in obruten keps samt copy-budskapet??????????

  2. Negrer har tre brunögon, det är därför de luktar skit i båda ändar !

  3. Bara för att förtydliga, EpiServer-utbildningen är helt ny och har ingenting att göra med den 2-åriga .Net utbildningen som Nackademin har bedrivit under flera år. Den utbildningen fortsätter med ungefär samma inriktning som tidigare.

Leave a Comment