Nackademin startar utbildning för EPiServer utvecklare

In Drupal, Featured, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Nackademin har snappat upp att nästan samtliga elever från egna webbutbildningarna mycket snabbt får jobb som frontend-utvecklare eller backend-utvecklare. Oftast på olika webbyråer. På webbprogrammens företagsdagar har det även varit tydligt med fulltecknat antal företag som ställer ut. Nu använder de även termen "EPiServer" i en av sina utbildningar. Det är en tidigare .NET-utbildning som nu går under namnet "EPiServer-utvecklare" på Nackademin. Den nya 1,5 års utbildningen säljs in obrutna kepsar i bildmaterialet samt copyn: "Med...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Den nya 1,5 års utbildningen säljs in obruten keps samt copy-budskapet??????????

  2. Negrer har tre brunögon, det är därför de luktar skit i båda ändar !

  3. Bara för att förtydliga, EpiServer-utbildningen är helt ny och har ingenting att göra med den 2-åriga .Net utbildningen som Nackademin har bedrivit under flera år. Den utbildningen fortsätter med ungefär samma inriktning som tidigare.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.