Nansen bakom Trygg-Hansa TryggaBarn på N2

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Nansen har släppt en ny sajt för Trygg-Hansa. TryggaBarn på N2 CMS är grafiskt interaktiv och Michael Jäderlind berättar att: "- Allt är byggt i JQuery/ JScript och HTML." Toppscrollern som ger en tidslinje för barnets ålder är innovativ. Och har direktlänkar. Men sökningen i FireFox verkar buggat ur layoutmässigt. Chrome ser bättre ut. Trygg-Hansa själva ser ut att ligga på en Frontpage? Trygg-Hansa sportar även Google Analytics och Omniture tracking....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Nansen bakom Trygg-Hansa TryggaBarn på N2 | Might Know Something Else -- Topsy.com

  2. Yeeez! Källkoden på trygghansa.se är ju fruktansvärd. Table, table, table och lite inline styling på det. Kör de verkligen Frontpage?! Ser så ut i koden alla fall.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.