Nansen bygger EPiServer plattform för 80 Bonnier sajter

In Extranät / Portaler, Featured, Optimizely/Episerver, Sökmotor by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Intervjuer, diskussioner, inventeringar, nedbrytning, formgivning, utveckling, test och produktion under det senaste året ligger bakom nya Albertbonniersforlag.se.

bonnier episerver nansen

Nansen Stockholm och Söderhavet står bakom releasen som blev den första på den nya plattformen, kallad Albert Bonniers Förlags främsta servicekanal.

Sveriges största skönlitterära förlag har som ambitionen att nya albertbonniersforlag.se ska vara den främsta källan till information om Albert Bonniers Förlags utgivning och alla författare.

”- Det känns oerhört roligt och stort att äntligen få gå ut publikt med något som vi har trott så mycket på.”

säger Anna-Karin Stockhaus, webbansvarig på Bonnierförlagen. Webbplatsen är byggd som en generisk EPiServer-plattform som framöver kommer hysa ett flertal andra förlagssajter. Bonnierförlagen förvaltar omkring 80 sajter, de har 13 förlag som tidigare låg på olika tekniska plattformar. Nu hamnar allt på en central administration.

Vi har mer på samma ämne:  Sitecore bakom martech-investering på 9,98 mdr, världshistoriens största enligt Tzikakis

Interaktionen med besökare har utökats genom en ny, social del.

Det sker kontinuerlig import av ISBN-data samt bokomslag från en central datakälla och ett kalendarium med ny struktur har tagits fram. Genom en omfattande sökmotor erbjuds fler olika typer av navigation. Dessutom kan hela delar av den nya webbplatsen genereras som PDF:er, något som ska uppskattas av målgruppen.

Under året kommer fler nya tjänster att lanseras på sajten och flera andra webbplatser på plattformen att släppas.

Vi har mer på samma ämne:  Så mycket kostar ett Adobe Magento Cloud projekt, upp till 5,2 Mkr per år i licens

Team Nansen:
Jenny Rosander Ney
Gustaf Andersson
Cecilia von Wachenfeldt
Kristoffer Lybeck

Leave a Comment