Nansen säljer EPiServer och förvaltning till Proact, Svensk Handel, Fagerdala och Addskills

In Cloud / Förvaltning, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Nansen är på gång som sagt. EPiServer Premium Solution Partnern har flera nya uppdrag som läggs på EPiServer CMS plattformen. Tillsammans med Söderhavet utvecklas en ny webbplats för Proact. Även Svensk Handel har fått en ny webbplats av Nansen och Söderhavet. Med Pointbreak har Nansen utvecklat en webbplats åt Fagerdala EPS System. Och utbildningsföretaget Addskills har köpt ett EPiServer förvaltningsuppdrag som det blott 16 man stora Nansen säljer. Nansen har nyligen även tagit förvaltningsuppdrag för Di.se...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.