Nansen släpper Comm.se på EPiServer CMS

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Nansen är klara med ännu en EPiServer CMS-köpcentrumwebb för kunden Diligentia. Nu handlar det om Commerce köpcentrum med sajten comm.se. Sajten är byggd på samma platta som de tidigare 44 webbplatserna (!) för Diligentia och kan enkelt byta utseende genom en enklare CSS-ompekning. Detta möjliggör även snabba re-designer av samma saj. Redan någon gång efter sommaren väntas comm.se i en ny CSS-skrud. Fler kunder som valt att lägga flera olika varumärken på samma "EPiServer-platta" hittar ni här....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.