Naprapathögskolan NPH.se live på Drupal 6 av Stormfors

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Stormfors är klara med Naprapathögskolan NPH.se på en Drupal CMS 6. Naprapathögskolan - Scandinavian College of Naprapathic Manual Medicine, grundades 1970 och har sedan dess stadigt vuxit. Skolan är idag den största i Norden inom avancerad manuell medicin. En enklare corp.sajt-produktion med Google Web Fonts, Panels och Search. Till de tekniska finesserna ska bl a specialanpassad administrationsdel med dynamisk blockhantering samt publicering höra. Team: Napratathögskolan: Simon Berg Stormfors: Fredric Örup & David Holmlund Fortfarande saknar MKSE.com...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment