När flyttar EPiServer innanför tullarna?

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Flera EPiServerpartners stönar lite när det vankas besök på Finlandsgatan i Kista. I kontoret går det förvisso bra att lägga örat mot väggen och tjuvlyssna på vad som sägs på Microsofts Stockholmskontor, men i övrigt är Finlandsgatan 38 avlägset det mesta. Fick ett snack med EPiServer Country Manager Sweden Sami Grahn. Han berättade att CMS-utvecklarna tidigare 2008/2009 lagt bud på två lämpliga adresser i innerstan. Men den första hyresvärden kunde inte garantera de krav på ventilation...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.