Nätapoteket växer lavinartat, investerar i intranät för att hålla ihop alla nyanställda

In Intranät, Nyheter, Sitevision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nätdoktorn Min Doktor växer snabbt i omsättning och antal anställda, vad kan då vara bättre än att hålla ihop allting med ett nytt intranät. Det kommer från SiteVision. Min Doktor, delägda av ICA-gruppen, är inne i en expansiv fas med nyförvärvade drop-in klinikerna Minutkliniken, som under våren byter namn till Min Doktor Kliniken. De närmsta åren ska ytterligare 10 till 15 nya kliniker öppnas över hela landet, varje år.

I år passeras 200 medarbetare, samt över 150 personer som arbetar extra som behandlare i tjänsten. Verksamheten har valt att satsa på ett intranät som ska tillgängliggöra viktig information och samla medarbetarna som är utspridda på kontor och klinker runt om i landet. Min Doktor har även valt att integrera bl.a. G-Suite till intranätet för att skapa en helhetsupplevelse för användaren. Intranätet driftas i SiteVision Cloud och beräknas lanseras under Q1.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Ronneby Kommun handlar upp ny partner för digitala kommunikationstjänster

Mindoktor.se är en custom byggd Gatsby och React.js webb externt.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss