Natur & Kultur satsar på flat design EPiServer Commerce

In Check out/Kassasystem, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce, Sökmotor by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Nästan två år efter att behovet utannonserades har Natur & Kultur med domänen NoK.se gått live på sin EPiServer Commerce.

nok

En flat design historia med sökmotorn som primär navigationskanal. Fadade, ikonförsedda feta menyer finns även på plats.  Produktsidorna är väldisponerade med mycket luft och god plats för bilder samt tydliga citat. För B2C-handel länkas det ut till Bokia. Dela görs med egna Facebook, Twitter och Google+ ikoner.

Förlaget är gammal EPiServer 5 och 6-användare sedan tidigare. Nedlagda Deasign skötte först designen med femton man starka Osolo som teknisk partner.

Sökmotorn SiteSeeker och ImageVault för DAM bildhantering finns med i lösningen. EPiServer CMS är sedan tidigare kopplat till Natur & Kulturs affärssystem Schilling.

Bokförlaget Natur & Kultur grundades 1922 av Johan och Jenny Hansson, och ombildades 1947 till en oberoende stiftelse, med allmänt frihetliga och rättsliberala ändamål inskrivna i urkunden. Förlaget ger idag ut böcker och digitala produkter för såväl den allmänna läsmarknaden som för skolor och universitet. Stiftelsen är dessutom delägare i en rad företag samt samarbetar med exempelvis Expo, Fryshuset och Teskedsorden.

Leave a Comment